• Vrachtbrieven expert
  • Standaard en maatoplossingen
  • Beste prijs
  • Gratis verzending

Algemene voorwaarden

Op het gebruik van CMRfabriek.nl en de daarop aangeboden artikelen zijn algemene gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Wij wijzen u erop dat de uzelf verantwoordelijk bent voor het door U aangeleverde beeldmateriaal. Het kan zijn dat op de betreffende foto copyright rust. Wij nemen in dezen geen enkele verantwoordelijkheid en aan het geproduceerde product door CMRfabriek.nl kunnen geen rechten of plichten ontleend worden. 


Leveringsvoorwaarden

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor de Grafische sector van toepassing. Bekijk de leveringsvoorwaarden.


Disclaimer

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van CMRfabriek.nl op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. CMRfabriek.nl kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. CMRfabriek.nl is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van CMRfabriek.nl. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van CMRfabriek.nl. De informatie op CMRfabriek.nl wordt door ons met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

CMRfabriek.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website. 

Contact met één van onze adviseurs

Naast de standaard vrachtbrieven leveren wij ook diensten zoals DTP werkzaamheden. Dat houdt in dat wij de vrachtbrieven kunnen voorzien van uw bedrijfslogo, en o.a. uw eigen bedrijfsgegevens drukken op deze vrachtbrieven. Heeft u een wijziging op uw huisstijl wat invloed heeft op uw briefpapier, visitekaart? Dan kunnen wij dit eveneens voor u wijzigen. Heeft u nog een eigen huisstijl? Wij maken graag een voorstel, ook voor andere producties in uw huisstijl lijn. Zoals deurstickers, raamstickers, belettering en aanvulling van producties voor op kantoor, geheel nieuw: kunst op kantoor.

Bel 088 088 82 00 Vraag je maatwerk offerte aan